En hyldest til J46 stolen fra Poul M. Volther

En hyldest til J46 stolen fra Poul M. Volther

J46 stolen fra FDB Møbler er en ægte klassiker og et mesterværk, som er skabt af den danske designer Poul M. Volther, der med enkle og elegante greb har skabt noget helt særligt. J46 stolens simple form har stolen vundet mange hjerter verden over og er stadig en populær spisestol i dag, hvilket har meget at gøre med dens karakteristiske ryg, som består af seks buede træstænger, der giver en behagelig og ergonomisk støtte til ryggen. Sædet er lavet af massivt træ og har en glat og jævn overflade, der giver en behagelig siddekomfort, men hvis du ønsker at sidde ekstra blødt, så har FDB Møbler også sørget for at producere speciallavede puder, som passer perfekt til lige netop J46 stolen. Både stolene og puderne sælges hos FDB Møbler og andre butikker på internettet, såsom Trendyfour Living, hvilket må siges at være et af de mest populære valg til at handle hos.

 

J46 stolen er en sand demonstration af dansk designtradition og kvalitet og det tidløse design passer godt ind i mange forskellige indretningsstile og har en særlig plads i mange menneskers hjerter. De fleste vil vælge at bruge den ved spisebordet eller køkkenbordet, da den er super nem at få til at passe ind med de resterende møbler uden at den vil bryde mest resten af indretningen i hjemmet. Stolen kommer i et væld af forskellige farver, hvilket får mange til at købe den i forskellige af slagsen. Det kan eksempelvis være at man vælger at kombinere 3 røde stole med 3 blå stole, måske tager man 2 gule J46 stole, 2 grønne J46 stole, 1 rød stol og 1 sort stol – faktisk er der nærmest uendelig mange muligheder og kombinationer, som man kan sammensætte.

 

J46 stolen er en del af den danske designhistorie, da den blev designet i 1956 og har vundet flere priser og anerkendelser i årenes løb. J46 stolen er ikke bare en stol, men et symbol på dansk design og kvalitet, hvor det enkle og funktionelle design giver en tidløs elegance, der passer perfekt ind i både private hjem og sommerhuse, restauranter og cafeer. Stolen er en hyldest til håndværk og godt design, der vil fortsætte med at være en elsket spisestol i mange år fremover.

 

Hvis du er på jagt efter en J46 stol, så kan du heldigvis stadigvæk købe den i dag på internettet eller ude i butikkerne, og det er selvom den også blev solgt for mere end 50 år siden. Fordi at stolen har været solgt gennem så mange år, så vil du også ofte støde på den på loppemarkeder, i genbrugsbutikker og på auktioner, hvor du vil kunne spare mange penge på dine nye J46 stole. Der findes også andre metoder til at få en god pris på en spisebordsstol og hvis man blot hurtigt skal nævne nogle tilgange, så kunne det være til udsalg, i outlets eller til større lagersalg.

 

J46 stolen er ikke en stabelstol og det betyder, at stolen ikke er beregnet til at kunne stable ovre i hjørnet af dit hjem. Der findes dog stadigvæk måder hvorpå du kan opbevare dem lidt mere effektivt, og en af disse metoder er, at du vender en stol om og lægger dens sæde ovenpå sædet fra en anden stol. Herved vil 2 stole ikke fylde meget mere end en enkelt stol og du vil derfor nemmere kunne opbevare et par ekstra stole ude i garagen, på loften eller i kælderen. Hensigten med stole er dog at anvende dem, hvorfor du helst skal have dem stående i hjemmet og rundt omkring spisebordet. Vi håber på, at du bliver glad for dine nye J46 stole og uanset ønsker du held og lykke herfra.



admin