8 ting, du måske ikke vidste om SEO

8 ting, du måske ikke vidste om SEO

Hvad er det grundlæggende ved SEO? Dette er et spørgsmål, som mange stiller sig selv, når de forsøger at lære om søgemaskineoptimering. Der er så mange ting, der indgår i optimering af dit websted til Google, og det kan til tider være overvældende. I denne artikel vil vi nævne 8 ting, som du måske ikke lige vidste om SEO:

  1. SEO handler ikke om at proppe søgeord ind i dit indhold. Faktisk kan overdreven brug af nøgleord faktisk skade din placering. Fokuser i stedet på at skrive kvalitetsindhold, der er relevant for din målgruppe.
  2. Den bedste måde at forbedre din SEO på er ved at skabe værdifuldt indhold og opbygge links tilbage til dit websted. Links er stadig en vigtig faktor i Googles algoritme og jo flere links af høj kvalitet du har, jo højere vil dit websted ranke.
  3. Metabeskrivelser er ikke kun til pynt. De spiller faktisk en rolle for din SEO-rangering. Sørg for at skrive fængende metabeskrivelser, der præcist beskriver dit indhold.
  4. Google favoriserer websteder, der er mobilvenlige. Hvis dit websted ikke er responsivt eller ikke optimeret til mobile enheder, vil du sandsynligvis se en nedgang i din placering.
  5. Du kan forbedre dit websteds placering ved at bruge Google AdWords. Betalte søgeresultater prioriteres ofte højere end organiske resultater, så hvis du bruger AdWords, kan det være med til at forbedre din placering.
  6. Google bruger RankBrain til at rangordne sider. RankBrain er en maskinlæringsalgoritme, der hjælper Google med at at bestemme, hvilke sider der er mest relevante for en brugers forespørgsel. Det er derfor, at Google-resultaterne ofte er forskellige for den samme søgning
  7. Google har over 200 rangeringssignaler, der bestemmer, hvor dit websted rangerer i SERP’erne. Selv om der ikke er ét specifikt signal, der bestemmer din placering, spiller links en vigtig rolle i mange af dem .
  8. Dine billeder kan faktisk også gøre dig mere synlig på google, hvis du skriver søgeordet i ALT-tekstfeltet.

Læs og bliv klogere på SEO på https://seo100.dk/.

admin