3 typer bærbuske du kan plante i haven

3 typer bærbuske du kan plante i haven

Er du glad for bær, og vil du gerne i gang med at plante bærbuske i din have, men er du ikke sikker på, hvad du skal vælge, kan vi her hjælpe dig med et par forslag til typer af bær, som du med fordel kan gå i gang med at dyrke i din have.

 

Det er alle sammen virkelig lækre bær, og du kan allerede nu godt glæde dig til, at de bliver klar til sommer, hvor du kan gå og nyde dem sammen med familien.

 

Vil du også have æbletræer i haven, finder du dem her.

Brombær

Den første busk vi kommer ind på her er en brombærbusk. Er du glad for brombær, er det jo oplagt at få plantet et par brombærbuske i din have, så du kan plukke brombær direkte fra din egen have. På den måde slipper du også for at betale i dyre domme for at købe brombær nede i butikken, når du har lyst til brombær. Det er meget nemt at finde gode brombærbuske til haven, og du kan samtidig også kigge på at købe kirsebærtræer, hvis det er noget for dig. Du finder dine nye kirsebærtræer på nettet her.

Hindbær

Er du ikke meget til brombær, eller vil du også bare gerne have en masse andre bær i din have, kan du også vælge at kigge på at få dig et par hindbærbuske, som også virkelig er en fornøjelse at have i sin egen have.

 

Hindbær er jo nogle af de bedste bær, der findes, og derfor er det jo også oplagt at få dine egne buske med hindbær i haven, så du selv kan gå ud og plukke lige netop den mængde bær, som du har brug for, eller som du har lyst til at spise her og nu.

Solbær

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at kigge nærmere på at plante nogle solbærbuske, som også gør det muligt for dig at hente solbær direkte fra din egen have. Vælger du at få dem alle sammen, får du jo et sandt paradis med alle de bær, du overhovedet kan spise.

 

Du kan med fordel vælge at købe dine nye bærbuske online, hvor du kan få dem leveret direkte hjem til din dør, og du kan endda ende med at spare penge på dine buske, da der tit er gode tilbud online.

admin