3 tips når du skal lære at spille guitar

3 tips når du skal lære at spille guitar

Vil du gerne i gang med at lære at spille på guitar, kan vi her hjælpe dig på vej med et par gode tips, så du gør det nemmere for dig selv at komme i gang.

 

Det behøver ikke at være svært at lære at spille guitar. Det handler langt hen af vejen bare om at øve dig ofte, og så kan det være en god idé at have et mål for øje.

 

Har du fået dig en elbil, så læs mere om den gode eon ladestander her.

1 – Find en underviser der passer til dit tempo

For det første kan det være en god idé at finde dig en underviser, som kan hjælpe dig med at lære at spille guitar. Der er mange private undervisere rundt omkring i Danmark, og der er sikkert også gode chancer for at finde en underviser i nærheden af dig. Lær at spille guitar for begyndere.

 

Det kan være, at du skal igennem et par undervisere, før du finder lige netop den underviser, der passer til dit tempo og dit temperament. Der er jo mange om buddet, så find selv ud af hvilken underviser, der er god for dig.

2 – Lær selv at spille guitar via Youtube

Har du ikke lyst til eller råd til at bruge penge på en underviser, kan du også finde god undervisning på nettet gratis, som kan hjælpe dig i gang med at lære at spille på guitar. Her er det eks. en god idé at gøre brug af Youtube.

 

På Youtube finder du nemlig et hav af videoer fra både professionelle og amatører, der hjælper dig godt i gang med at lære at spille på guitar. Her kan du også bruge lidt tid på at finde frem til den type undervisning, der passer til dig, men det er jo noget nemmere, når det bare er på Youtube.

3 – Øv dig hver dag

Det sidste gode råd til at lære at spille guitar er, at du bør øve dig hver eneste dag. Ligesom når du vil lære alt muligt andet. Øver du dig hver dag, vil du også blive overrasket over, hvor hurtigt du egentlig flytter dig, og hvor god du egentlig bliver på relativt kort tid.

 

Kan du bare sætte en halv eller hel time af hver dag, kan du hurtigt lære at spille guitar. Og det er bedre at øve dig en halv time om dagen end at øve dig i tre timer, en gang om ugen.

admin