3 spiselige ting du kan plante i haven

3 spiselige ting du kan plante i haven

Har du fået dig en have for første gang, eller savner du bare at have spiselige ting i din nuværende have, men er du ikke sikker på, hvad du skal vælge at plante, har vi her fundet et par muligheder frem til dig.

 

Du skal ikke have meget erfaring for at kunne finde ud af at plante disse lækre sager i haven. Det er meget nemt at komme i gang med, og så kan du altid finde gode tips til at holde planterne ved lige for at øge dine chancer for lækre frugter og bær.

 

Mangler du bunddække til haven, finder du det her.

Æbletræ

For det første kan du jo vælge at plante en række æbletræer, hvis du elsker at have æbler i din have, som du kan gå direkte ud og plukke af. Det er jo også muligt at bruge nedfaldsæblerne til at lave lækre sager i køkkenet som eks. æblekage eller æbletærte.

 

Der findes mange forskellige sorter inden for æbletræer, så det kan være en god idé at bruge lidt tid på at finde frem til de bedste sorter, som du kan plante i din egen have.

Kirsebærtræ

Er du glad for kirsebær, er det jo også oplagt at vælge at plante et eller flere kirsebærtræer i din have. Det er nok en af de bedste bær, vi kan dyrke herhjemme, og der er også utroligt mange danskere, der er vilde med kirsebæret, når det kommer til stykket.

 

Er du træt ikke at have nem adgang til kirsebær hjemme i din have, er det jo bare med at få plantet et par træer nu, så du inden længe kan nyde godt af de lækre bær få meter fra din egen hoveddør. Du finder nemt dine kirsebærtræer online.

Brombærbuske

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en mulighed for dig at finde frem til en række gode brombærbuske, som du med lethed kan plante hjemme i din egen have. Brombær er jo også utroligt gode, og det kan være en god tilføjelse til mængden af bær, som du kan nyde direkte fra din egen have.

 

Find dine nye brombærbuske her.

 

Der er nu noget magisk ved at kunne gå ud og hente bær fra sin egen have. Har du endnu ikke fået plantet bærbuske hjemme hos dig selv, er det bare med at bestille dine nye buske med det samme, så du kan komme i gang med det.

admin