3 gode grunde til at bruge biblioteket noget mere

3 gode grunde til at bruge biblioteket noget mere

Er du ikke god til at komme forbi dit lokale bibliotek, har vi her samlet en række gode grunde til at lægge vejen forbi noget oftere.

 

Uanset om dit lokale bibliotek så er Slagelse Bibliotek eller Greve Bibliotek, er der som regel en lang række tilbud til dig, som du helt gratis kan gøre brug af.

 

Er det længe siden, at du sidst har været på dit lokale bibliotek, bør du begynde at bruge det igen fremover.

Gratis at låne bøger

Den første gode grund til at bruge dit bibliotek noget mere er jo muligheden for at låne en masse bøger gratis. Det er jo nu engang det, vi har bibliotekerne til som den primære årsag. Savner du at læse noget mere i din hverdag, er det jo oplagt med jævnlige ture til biblioteket.

 

Det koster dig kun penge, hvis du ikke husker at aflevere dine materialer igen til tiden. Så får du en bøde. Men du har gerne op imod 30 dage til at nå at læse og aflevere dit materiale igen, så det burde kunne lade sig gøre.

Masser af workshops og aktiviteter

Dernæst er bibliotekerne jo også rigtig gode til at stå for en masse arrangementer i form af workshops og blandede aktiviteter for både store og små. Det kan være her, at du kan komme til foredrag med en spændende personlighed, eller her hvor du kan møde den lokale strikkeklub.

 

Du kan tit finde en folder på dit bibliotek med et overblik over alle de arrangementer, der er planlagt i den nærmeste fremtid. På den måde kan du jo sætte kryds ud for de ting, som du gerne vil være med til, eller som dine børn måske vil være interesseret i at deltage i.

Et godt univers for børnene

Sidst, men ikke mindst, må vi jo ikke glemme, at det er et godt univers for børnene at komme på biblioteket. Der er mange biblioteker, der har afdelinger kun for børn, hvor de kan finde bøger, læse jokes for børn, spille spil eller lege med de andre børn på biblioteket.

 

Så der er ingen tvivl om, at dit barn vil sætte pris på at komme noget mere på biblioteket, især hvis ungerne bliver sat fri i børneuniverset. Og så er det jo altid godt at komme i gang med at læse bøger fra en tidlig alder, hvilket biblioteket i den grad kan inspirere til.

admin